marți, 8 martie 2011

8 Martie


1.Ceva informatii.
 -În anul 1977 Adunarea Generală a ONU a proclamat printr-o rezoluție Ziua Națiunilor Unite pentru Drepturile Femeilor și Pace Internațională. O sărbătoare a femeilor, recunoscută internațional, dar fără a se preciza o zi anume, a fost hotărâtă încă din 1910, de Internaționala Socialistă reunită la Copenhaga. Adunarea Generală a ONU a fixat data de 8 martie Ziua Internațională a Femeii, femeile au început din nou să demonstreze pentru drepturi egale și dreptul de vot al femeilor. Următorul pas în instituirea unei zile dedicate femeii l-a constituit proclamarea, în 1975, de către ONU, a Anului Internațional al Femeilor și declararea perioadei 1976 - 1985 ca Deceniu ONU pentru condiția femeii.
2.Ce facem de 8 Martie?
  -Fii diferit.Zambeste si spune La multi ani tuturor femeilor.Recunosc ca inca nu am avut curajul sa merg pe strada si la fiecare femeie sa ii spun.Dar pe asta ma concentrez.Fa asta colegelor de clasa,de servici,mamelor,bunicilor,matusilor,etc.Vor aprecia.
-Intra pe retelele de socializare.Ai vreun prieten/pretena cu care vorbesti des?Nu il/o uita!
-Azi la scoala/servici nu ai apucat sa ii spui cuiva?Continua treaba.Ai Yahoo Messenger.Daca nu,ai telefon.

Cel mai important:Nu iti fie rusine sa dai o floare!Iesi din anonimat.
Daca ai vreo persoana pe care o apreciezi,nu fi rusinos,s-ar putea ca altul sa ti-o ia inainte.Fa ce trebuie! 

4 comentarii:

  1. Ca fata as aprecia sa vina una baiat sa faca ce ai spus tu, dar eu sunt o persoana deschisa si poate nu toate fetele sunt la fel. Deci ar fi bine ca inainte sa iasa din anonimat sa fie sigur ca fata nu e din acelea mai "complicate"(ca mai sunt si din alea)pentru ca altfel risca sa fie ranit si daca e 8 Martie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cu fitoasele nici nu ma complic.Nu are rost.Prefer sa nu le bag in seama.Is bune si ele,odata.

    RăspundețiȘtergere