marți, 8 martie 2011

Urmeaza-ti visul

1.Sa o luam cu inceputul.
  -Incepem de la varsta de un an.Varsta la care toata lumea ne sprijina.Toti ne spun:,,Poti sa mergi"; ,,Poti sa vorbesti"; ,,Poti totul'.Dupa ce sti ca poti,ai incerderea necesara in tine,reusesti.Dupa asta toti iti spun:,,Nu poti atinge aia",,Nu e voie",doar ,,NU" si ,,NU".
   -Uremeaza clipele copilariei.Era aceea perioada din viata,in care fiecare din noi ne doream sa devenim ceva.Multi dintre noi ne doream sa devenim:medici,piloti,astronauti,actori,cam orice ce NE PASIONA.
2.Cauta talentul ascuns din tine.
  -Cauta lucrul care te face sa arzi.Lucrul care te face dimineata sa te trezesti,chair daca ai mai dormi inca 3 ore.O sa ai vreme sa dormi,cand esti mort.Gandeste-te la ceea ce iti place sa faci.Ceva la care ai cat de cat talent.Daca nu ai niciun talent nu dispera.Talentul e 10%,munca 90%.Munceste si vei ajunge ce vrei.Iti place sa desenezi?Crezi ca ai talent?Munceste din greu si devin-o arhitect,designer,pictor,etc...Iti place sa studiezi oamenii?Pshilogie atunci.Gandeste-te ce iti place,cerceteaza profile gasesti care sa iti placa si munceste din greu sa agungi sus.
3.Daca crezi,vei reusi. 
   -De cate ori ti s-a intamplat sa ti se spuna ca nu se poate sa reuesesti?Mie de multe ori,cand intrebam de ce mi se spunea :,,Sunt realista".Daca crezi in tine,sti ca poti,chiar daca alti iti spun ca nu,vei reusi.Motiveaza-te!Nu lasa pe nimeni sa iti distraga atentia de la reusita.Crede in tine cum nu crede nimeni.
4.Accepta sfaturi,dar nu exagerat.
  -Accepta sfaturile parintilor,dar nu asa incat ei sa decida ce sa faci in viata.Ei pot sa te indrume,sa te sfatuiasca,dar nu sa decida in locul tau.
5.Final
 -Odata ce ti-ai atins scopul,devin-o tot mai bun in ceea ce faci.Perfectioneaza-te continuu.

Un comentariu:

  1. Fiecare dintre noi are un vis.Din pacate acest vis nu se poate realiza fie din cauze materiale,fie pur si simplu din lipsa de indrazneala.Ideea e ca poti face orice daca iti dai silinta,daca lupti pentru ceea ce iti doresti.Daca nu poti face azi,fa maine!dar sa faci....

    RăspundețiȘtergere