duminică, 13 martie 2011

Succesul in Viata

Secretul in viata consta in legea atractiei.Poti sa ai Fericire,Sanatate,Bogatie.Poti sa ai si sa fi cine vrei.Puteam avea tot ce ne dorim.Tot ceea ce se intampla in viata ta se intampla pentru ca este atras de tine.
 Este vorba de ceea ce gandesti. Procesele din mintea ta atrag ceea ce ti se intampla.Treaba noastra ca oameni este sa avem permanent in minte ceea ce vrem sa facem, sa ne clarificam scopurile.Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului dar si atragi lucrurile la care te gandesti cel mai mult.NU te gandi la lucruri care nu vrei sa ti se intample.. Legea atractiei spune ca iti va fi dat acel lucru asupra caruia te concentrezi. Daca te plangi ca ce ti se da este rau vei crea ceva care este si mai rau.Daca gandim pozitiv si avem o orientare pozitiva, atragem oameni pozitivi, evenimente pozitive si situatii pozitive. Daca suntem negativi in orientare, sau maniosi, atragem oameni rai si maniosi si situatii negative.
Tu esti un magnet care atrage ganduri, oameni, intamplari si moduri de viata.
Cu cat te simti mai bine, cu atat esti mai bine pozitionat in
raport cu ceea ce vrei. Cu cat te simti mai rau, cu atat esti mai rau pozitionat.
Totul este in functie de ceea ce acesti oameni simt in mod predominant si continuu. Poti incepe chiar acum sa te simti sanatos. Poti incepe sa te simti prosper. Poti incepe sa simti dragostea care te inconjoara chiar daca ea nu este inca acolo.Este cu adevarat important sa te simti bine, pentru ca aceasta stare de bine da un semnal in Univers si incepe sa atraga spre tine ceea ce ii seamana.Stii ca, atunci cand te simti la pamant, poti schimba starea asta intr-o clipa? Pune o muzica frumoasa. Incepe sa canti. Asta iti va schimba starea emotionala. Sau gandeste-te la ceva frumos. Gandeste-te la un copil. Poate la cel pe care-l iubesti. Acum insista asupra imaginii. Pastreaza-ti-o in minte, blocand orice altceva. 
Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit.Buddha

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu