sâmbătă, 13 august 2011

Tu ce faci pentru viaţa ta?


  Tu ce faci pentru viaţa ta? Faci totul ca ea să devină mai bună şi totodată mai placută? Dai totul din tine ca să progresezi şi să devi mai bun? Dacă faci deja asta, mă bucur. Dacă nu înseamna că trebuie să schimbi ceva in viaţa ta. Aici poate ca intră nişte lucruri la care nu te-ai gândit ca trebui schimbate. Poate ca este vorba despre relatiile tale cu sexul opus, nu ai o atitudine de învingător în viaţa sau nu ai destui bani, sau poate că te minţi singur. Nu e chiar frumos să îi minţi pe cei din jur, dar este extraordinar de dureros, de urât să te minti pe tine. Cum să te minţi pe tine? De ce să îti creezi o imagine falsa in mintea ta? Acest lucru ajuta, dar trebuie să vrei sa dobândeşti dupaia acea imagine.

 Trăim într-o epoca în care suntem bombardaţi de informatie. Televizorul, internetul, facebook, hi5, Yahoo Messenger etc.. sunt creeate pentru a ne scade puterea de concentrare. Învaţă să îţi selectezi informaţia pe care o primeşti şi să o foloseşti cea care te va ajuta în viată.

 Lumea se mulţumeşte cu 10 lei pentru o pâine în loc să lupte pentru 20 de lei, cu care să se hrănească şi restul să îi investească.  Nu fii un cretin. Nu accepta un salariu pentru care nu îti place sa muncesti. Nu te duce la slujba aia care nu te pasionează. Dute la ce te pasioneaza si vei deveni expert in ceea ce faci.

Tu vrei sa decidă altcineva ce vrei sa faci cu viaţa ta?
Tu decizi cum vrei să mori! 
                                                                         Kovacs Alex
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu